Abbotsford

  • Renovation and Extension
  • Edwardian dwelling
#list-style-5975957547599 ul li:before { font-family:Icomoon; content: "\\e1a5"; color:#1e73be }

A modern makeover has been creatively applied to a small house, giving new life and increased accommodation for a young, growing family and their pets. A new 1st floor study and large deck give grand city views. Clever use of space includes a hide away laundry under the stairs behind a large sliding screen. Doors and panels open up to further spaces, and sliding doors open onto a rear deck and garden. Materials have been carefully selected, using a mix of mosaic tiles, polished concrete, concrete block walls, polished timber, glass and corrugated iron. These elements together create a warm, yet contemporary family home.

.full-width-597595754586f { min-height:100px; padding:0px 0 50px; margin-bottom:0px; background-color:#000000; } #background-layer--597595754586f { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .full-width-597595754586f .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-597595754586f .mk-blog-view-all { background-color: #000000 !important; }
Related Projects