Hampton

  • Renovation
  • Modern
#list-style-58db0b40ced85 ul li:before { font-family:Icomoon; content: "\\e1a5"; color:#1e73be }

The rear of this house has been rebuilt to open up and engage with the tropical garden, pool and tennis court. A large balcony gives a relaxing viewpoint connected by a walkway spanning the living and dining areas. Large expanses of glass add to the dynamics of light and space. The kitchen, bathrooms, laundry and service areas have all been upgraded and renovated.

.full-width-58db0b40c9b7a { min-height:100px; padding:0px 0 50px; margin-bottom:0px; background-color:#000000; } #background-layer--58db0b40c9b7a { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .full-width-58db0b40c9b7a .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-58db0b40c9b7a .mk-blog-view-all { background-color: #000000 !important; }
Related Projects